El director de McLaren Racing ha informat a FormulaRapida.net quina ha estat la raó que ha causat la manca de quilometratge durant la primera jornada dels tests de pretemporada al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Èric Boullier va informar que McLaren ha patit un problema amb el sistema d’oli, que ja ha estat investigat i, aparentment; solucionat. També ha afirmat que, desprès dels quilòmetres realitzats al dia de filmació, el problema ha estat totalment inesperat:

“Tenim un problema amb el sistema de lubricant, i això és tot el que sabem fins ara; Honda està investigant i suposo que ens diran què ha passat. És decebedor perquè ahir vam fer un dia de filmació on vam poder fer més de 100 quilòmetres sense, més o menys, cap problema, de manera que aquest matí ha vingut de sorpresa tenir un problema. Era un dia de rodatge, així que no podem fer res amb el cotxe.”

Un cop més, sembla que els problemes de McLaren provenen d’Honda, en el dia de la setmana en el qual estava previst fer més quilòmetres:

“El que puc dir-te és el que han reportat els pilots, que és que, definitivament, hi ha més downforce, més adherència, però el motor Honda estava funcionant en “mode segur”, de manera que no hi havia molt a comparar.

Hem pogut veure una diferència en els revolts d’alta velocitat, per exemple; el cotxe era molt més ràpid, però no es poden investigar les dades.”