L’equip Williams ha confirmat avui que continuaran amb els seus dos pilots actuals, Valtteri Bottas i Felipe Massa la temporada que ve. Serà el tercer any consecutiu que compten amb els dos pilots a les seves files.


Després d’haver fet dues bones temporades amb l’equip on han aconseguit diversos podis i una pole position, tots dos pilots continuaran a l’equip com a mínim un any més.

“Estic molt feliç de ser part de la família de Williams. Aquest és el meu segon any aquí i estic encantat de poder seguir ja que treballem molt bé com a equip. Em respecten molt i els resultats hi són, ha estat bonic formar part del gran canvi que ha donat l’equip des de finals de 2013. Estic desitjant continuar i seguir treballant fins i tot més per l’equip i per mi mateix. Gràcies a Frank, Claire, Mike, Pat i tot l’equip Williams pel seu continu suport i confiança en mi mentre construïm una cosa que ja és una gran relació. “Va dir Felipe Massa.

Valtteri Bottas comentar:

“Estic realment content de seguir amb l’equip per la meva quarta temporada a F1. Ens hem fet més forts i esperem que l’any que ve puguem aconseguir millors resultats. No puc esperar per a la temporada 2016, però tot i així seguiré centrant-me en aquest any. He d’agrair a Frank, Claire, Mike ia tot l’equip Williams per confiar en mi. “

Per la seva banda, sir Frank Williams va dir que està molt content de confirmar a ambdós pilots, i que creu que fan molt bona parella de cara a la temporada 2016.