Tom Blomqvist ha aconseguit la segona pole d’aquest cap de setmana del DTM al circuit urbà del Norisring. El pilot de BMW ha superat per només quatre mil·lèsimes al Mercedes de Robert Wickens. El Top 3 l’ha completat l’Audi de Nico Muller.


BMW tornarà a liderar la graella de sortida de la segona cursa del cap de setmana al circuit urbà de Norisring. Tom Blomqvist ha fet una magnífica pole en la segona classificació celebrada aquest migdia, el que el portarà a partir des de la primera posició en la cursa d’aquesta tarda, que veurà llum verda a partir de les 17:23, hora local.

No obstant això, no ha estat tasca fàcil per a Blomqvist, ja que les distàncies han estat d’allò més estretes en una pista tan curta com la del Norisring. El pilot anglès de BMW ha estat només quatre mil·lèsimes més veloç que el Mercedes de Robert Wickens, que va fregar la pole per a la marca de l’estrella. El guanyador de l’any passat en aquesta jornada de diumenge, Nico Muller, li ha donat vida a Audi amb el tercer lloc.

En quart lloc s’ha classificat Bruno Spengler, que ha quedat just davant de Mattias Ekström, que partirà d’una bona posició en aquest cap de setmana agredolç per no poder participar en el RX de Suècia. En sisè lloc sortirà Lucas Auer -qui va tancar un Top6 en menys d’una dècima-, seguit del BMW de Máxime Martin, l’Audi de Mike Rockenfeller, el BMW de Timo Glock i l’Audi de René Rast tancant les deu primeres posicions.

La cursa es disputarà aquesta tarda de diumenge a partir de les 17:23 hora local, al circuit alemany de Norisring.