Sam Bird busca la segona victòria de la temporada després d’aconseguir la pole position en la segona classificació del cap de setmana del Nova York ePrix. El britànic s’haurà de defensar de rivals tan durs com Rosenqvist i Vergne.

Cap de setmana amb doble ronda a la Formula E, i avui classificació que no s’ha celebrat al mateix horari que ahir.

En el primer grup Sam Bird (DS Virgin) començava amb el millor temps amb un 1:02.246. El britànic que va aconseguir la victòria ahir, veia com en el segon grup Felix Rosenqvist (Mahindra Racing) el superava.

És un cap de setmana atípic sense el líder del campionat Sébastien Buemi (Renault e.Dams) qui esta disputant les 6 hores de Nürburgring, però el seu substitut ha mostrat el mateix nivell que el suís. Pierre Gasly (Renault e.Dams) que sortia en el tercer grup marcava el millor temps de la classificació.

El jove de Red Bull es classificava per la Super Pole, juntament amb Rosenqvist, Bird, Jean Eric Vergne (Techeetah) i Nick Heidfeld (Mahindra Racing).

En la super pole, el més beneficiat era Bird que en una volta sense errors aconseguia la pole position amb un 1:02.285, essent 0.037 segons més ràpid que Rosenqvist, i dues dècimes millor que Vergne. Gasly i Heidfeld cometien errors i es veien endarrerits fins la quarta i cincena plaça.

Resultats:

1 Bird 2 Rosenqvist 3 Vergne 4 Gasly 5 Heidfeld 6 Engel 7 Turvey 8 Abt 9 Di Grassi 10 Dillmann 11 Frijns 12 Sarrazin 13 Evans 14 D’ambrosio 15 Prost 16 Piquet 17 Lynn 18 Da Costa 19 Duval 20 Carroll