Brad Binder continua dominant el cap de setmana al Red Bull Ring, Àustria. El sud-africà ha marcat i dominat la última tanda de lliures abans de classificació. Les Leopard Racing de Mir i Quartararo el segueixen.

S’acaba el temps per als pilots de Moto3 que aquest matí han pogut comprovar que el circuit de Spielberg realment no és tant fàcil. I això es veu demostrat en les grans diferències de temps entre el primer i el desè.

Després de dominar ahir, Brad Binder, líder del campionat, es postula com a el preferit per a la pole position després de tornar a ser el més ràpid en els lliures 3, en una sessió més calorosa que la d’ahir.

Les KTM gràcies en part a que corren a casa i a que van fer un test en aquest circuit, es troben al davant de les Honda clarament. Així ho demostra el bon paper de les Leopard Racing amb Joan Mir segon, Fabio Quartararo tercer i Andrea Locatelli vuitè.

El company d’equip de Binder a Ajo Motorsport, Bensneyder ha estat quart seguit de Gabriel Rodrigo, Enea Bastianini –primera Honda i Niccolò Bulega.