El pilot britànic de 31 anys Ben Hanley debutarà en el pròxim ePrix de Berlín amb l’equip NEXTEV TCR substituint a Oliver Turvey que no podrà estar present a la prova.


Ben Hanley (NEXTEV TCR Formula E Team) debutarà per primera vegada a la Formula E, a causa de que el seu compatriota Oliver Turvey no podrà estar present ja que també competeix en el Super GT i aquest cap de setmana coincideixen les dues categories, de manera que no podrà estar present en el ePrix de Berlín.

Hanley assegura estar encantat amb el seu debut a la Formula E i de fer-ho amb l’equip NEXTEV TCR:

“Estic encantat d’unir-me a NEXTEV TCR per al ePrix de Berlín. La Formula E s’ha convertit en un dels campionats de carreres més emocionants i estic desitjant tornar a competir contra alguns dels millors pilots del món. La tecnologia en la Fórmula E és molt diferent a qualsevol altra categoria de carreres, pel que serà un repte per a poder familiaritzar-se amb un tipus molt singular de cotxe, però vaig a donar el millor de mi “finalitza el britànic.

Mentrestant el president de NEXTEV, Martin Leach, també es mostra encantat de donar la benvinguda a Ben a l’equip:

“Estem encantats de donar la benvinguda a Ben a l’equip per a la cursa de Berlín. Té una impressionant història esportiva tant en kàrting com en monoplaces i estem segurs que ell és el pilot ideal per reemplaçar a Oliver. Tot i que serà la seva primera experiència a la Fórmula E, estem segurs que té l’habilitat i l’actitud de fer un bon treball per a l’equip “finalitza.