La GP2 ha anunciat el seu programa de pretemporada de cara a aquest 2016, en el qual la Península Ibèrica serà l’escenari de totes les provatures hivernals.


La GP2 Series ha anunciat avui el seu programa previst per a tots els equips i pilots de la graella per aquest llarg hivern. L’organització ha confirmat dues tandes de test de tres dies en cada un dels circuits de Barcelona-Catalunya i Jérez. El primer serà a principis de març, una setmana després que marxi la Fórmula 1, els dies 9, 10 i 11 de març, mentre que a Jerez es duran a terme els dies 29, 30 i 31 del mateix mes.

Les dues tandes serviran per posar a punt els monoplaces de cada escuderia, a més de posar al cotxe les alineacions de pilots confirmades o serviran de provatures per definir-les.

El que encara està per confirmar és el calendari, que segons indica la web de la competició s’anunciarà més endavant. El més normal hauria estat que el campionat s’iniciés al mes d’abril durant el GP de Bahrain de F1 el cap de setmana del 1 al 3, però està pràcticament descartat després de veure que els tests acaben un dia abans a Jerez. Així doncs, podria ser que aquest any el campionat s’obrís a Rússia, durant el quart Gran Premi de la temporada a Sotxi, durant el cap de setmana del 29 d’abril al 1 de maig.