Domini dels Audi a les dues sessions d’entrenaments lliures del campionat del món de resistència (WEC) al circuit britànic de Silverstone. G-Drive Racing i Aston Martin han estat els més ràpids en l’LMP2 i en el GTE.


Lliures 1:

Molt igualats els primers lliures en la categoria LMP1. L’Audi #8 de Duval/Di Grassi/Jarvis ha estat el més ràpid però, a tan sols 144 mil·lèsimes, ha acabat el Porsche #17 de Hartley/Webber/Bernhard. El tercer millor temps ha estat per l’Audi #7 i el quart per al Porsche #18. Després d’ells, els dos Toyota que estan una mica allunyats de la resta de cotxes tot i que s’han centrat a fer tandes llargues.

En LMP2 domini dels Ligier JS P2 de G-Drive que han ocupat les dues primeres posicions seguits pel nou Oreca 05 KCMG. Després d’ells en quarta posició, el Oreca 03 Signatech Alpine.

En GTE els més ràpids han estat els danesos de l’Aston Martin #95 seguits pel Ferrari #51 d’AF Corse i l’Aston Martin #97 de Mucke-Turner. Després d’ells en quarta i cinquena posició els dos Porsche oficials, #92 i #91 respectivament.

Lliures 2:

Els Audi han seguit dominant en la segona sessió. Aquesta vegada ha estat l’Audi #7 de Pässler/Lotterer/Tréluyer el més ràpid de la sessió, seguit dels seus companys d’equip en l’Audi #8. Els segueixen els dos Porsche i els Toyota costat del Team Bykolles.

En LMP2 els dos G-Drive Racing han seguit amb el seu domini gràcies al seu Ligier JS P2 -Nissan. L’únic Oreca, el de l’equip de Hong Kong, KCMG liderat per Howson, ha finalitzat en tercer lloc.

Al LMGTE Pro, Porsche Team Manthey ha dominat entre uns resultats molt ajustats, tot i això, els Aston Martin han pogut fer temps similars al Porsche, més enrere els AF Corse amb motor Ferrari.

I en el LMGTE Am, lideratge d’Aston Martin al costat dels Ferrari de l’equip SMP Racing i AF Corse.