Després de BMW, Audi ha estat la segona marca en anunciar els seus pilots i equips per a la temporada 2017 del DTM on hi destaquen les incorporacions de Rene Rast i Loïc Duval, juntament amb la retirada de Tambay, Molina i Scheider.

Audi que manté el seu equip de DTM després de renunciar al WEC per culpa de les multes al grup Volkswagen, ha hagut de filar molt prim amb la seva alineació.

A finals de la temporada 2016 Timo Scheider – dos vegades campió del DTM, va anunciar la seva retirada del DTM després de rebre una trucada abans de l’última cursa en que no el renovaria. A més a més el subcampió del DTM, Edoardo Mortara deixa Audi per unir-se a Mercedes.

Aleshores, Audi suposadament només li quedava renunciar a un pilot i aquests eren o Miguel Molina o Adrien Tambay –degut a la falta de resultats. I encara que tot feia pensar que sí, Adrien Tambay no continuaria al DTM, les dues victòries de Molina feien preveure que ell sí seguiria però no ha estat el cas.

Un dels motius és la incorporació del experimentat pilot del WEC, Super-GT i Formula E, Loïc Duval. El pilot de 34 anys debutarà al DTM després de demostrar un molt bon ritme durant els entrenaments de joves pilots aquest desembre a Jerez.

Amb ell també entra de nou a l’alineació d’Audi René Rast. Rast que ha disputat tres curses al DTM aquest 2016 en substitució de Tambay i de Ekström, va sorprendre a tothom amb el seu ritme en la última ronda del DTM amb un sisè lloc. La marca alemanya no s’ho ha pensat dues vegades i l’ha incorporat dins del selecte grup de 6 pilots.

La resta de pilots que continuen a Audi són Mathias Ekström, Mike Rockenfeller, Nico Müller i Jamie Green.