El Circuit de Barcelona-Catalunya inaugura el calendari oficial de competició amb un cap de setmana molt complet. En total, quatre campionats diferents, més de cent inscrits i onze curses programades.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El calendari de competició del Circuit de Barcelona-Catalunya posarà el seu semàfor en verd aquest cap de setmana amb la disputa del primer esdeveniment oficial de l’any, les Winter Series by Gedlich Racing. Les instal·lacions catalanes obriran les seves portes tant el dissabte com el diumenge pels aficionats, els quals poden adquirir les seves entrades al web del Circuit.

Les Winter Series by Gedlich Racing ja havien visitat el Circuit amb anterioritat, tot i que a porta tancada. Aquest 2024 serà la primera vegada que els fans podran gaudir de la competició que aglutina campionats d’allò més variats i interessants. Com bé indica el seu nom, les Winter Series celebren una temporada d’hivern que posa el seu punt i final al traçat barceloní, després de la disputa de cinc esdeveniments per altres circuits de la península ibèrica.

Aquesta gira per Espanya i Portugal ha comptat amb la presència de la categoria reina, les GT Winter Series, però també amb la resta dels integrants de la família de competició: les GT4 Winter Series, les Prototype Winter Series i les Formula Winter Series. Aquesta combinació promet satisfer tots els gustos, reptant tot tipus de vehicles i participants.

A més, la participació superarà els cent inscrits, amb graelles nodrides i emocionants. Amb la majoria dels títols encara per decidir, el Circuit tindrà l’honor de ser l’escenari determinant per a la resolució de totes les batalles en la taula de punts.

El programa del cap de setmana compta amb un total d’onze curses dividides entre dissabte i diumenge, amb les seves respectives tandes d’assaigs cronometrats.

Entrades a www.circuit.catLes entrades per assistir a l’esdeveniment estan disponibles al web del Circuit. Es venen en format d’abonament de dos dies per un preu de 12 € que garanteix l’accés general a les tribunes obertes.

Accés al CircuitL’accés al Circuit s’efectuarà per la porta 3 a partir de les 8.30 h tant el dissabte com el diumenge. La taquilla oberta serà també la 3 i els vehicles es podran estacionar al pàrquing més proper, l’IN6. Les tribunes obertes per seguir tota l’activitat seran la Principal, la F, la G i la B.