La temporada 2018 de FIA Formula 2 ha començat aquest matí oficialment amb la sessió d’entrenaments lliures, al circuit de Sakhir, Bahrain on la categoria ja va realitzar els entrenaments de pre-temporada.

Una temporada que presenta moltes novetats tant d’equips, com pilots i fins i tot amb un nou monoplaça que incorpora l’halo. Totes aquestes novetats i moltes més les podeu llegir a la nostra prèvia de Fórmula 2.

Era l’alemany Maximilian Günther (Arden International) qui era el primer en marcar una volta ràpida oficial. Un temps 18 segons més lent que va realitzar en els entrenaments de pre-temporada.

A mesura que avançava el cronòmetre, els pilots anaven millorant els seus temps. Alexander Albon (Dams) era qui començava marcant un temps decent amb un registre de 1min 44.7 segons.

Uns minuts més tard, el campió de la FIA Fórmula 3 Europea, Lando Norris (Carlin) superava al britànic en una dècima.

Però seria el pilot de Trident, Arjun Maini qui marcava el millor registre de la sessió a falta de 16 minuts pel final amb una volta de 1:44.549 minuts.

El pilot indi superava als Carlin de Norris i Sergio Sette Camara, que era seguit per Albon i el campió de la GP3 Series, George Russell (ART Grand Prix) que completa el cinc primers llocs de la classificació final.

Els temps han estat marcats amb els pneumàtics mitjans de Pirelli, i no amb els més tous, que seran usats per la classificació i per tant, ara per ara no es poden treure conclusions.

També ha estat una sessió en la que molts pilots han rodat fora dels límits de la pista. Qui s’ha trobat en aquesta situació habitualment ha estat l’italià Antonio Fuoco (Charouz Racing), que ha protagonitzat forces sortides de pista i contra-volants. Tot i això el pilot jove de Ferrari ha finalitzat en la novena posició.

La FIA F2 tornarà a l’acció a les 19:10 (Hora Europea) amb la sessió classificatòria, ja en condicions nocturnes.