Aquest cap de setmana s’ha disputat una prova del Campionat de Catalunya de Promovelocitat i elTrofeu Català de SM-Road al circuit d’Alcarràs

Campionat de Catalunya de Promovelocitat

La prova del Campionat de Catalunya de Promovelocitat es va iniciar amb la primera sessió d’entrenaments qualificatius, on Shengbo Sun va ser el pilot més ràpid, seguit de Cesc Obiol i Àlex Remesal. A la segona classificació del cap de setmana, Remesal va liderar la taula classificatòria. Sun va quedar segon i Obiol tercer.

La primera cursa al circuit d’Alcarràs va comptar amb la retirada d’Alonso Navarro. Obiol es va emportar la victòria, tot i que Sun va finalitzar molt a prop seu. Remesal va pujar a l’últim esglaó del podi.

A la segona cursa, el guanyador va ser Sun. Eusebi Kolaev va ser capaç de superar a diversos rivals per acabar en segona posició, mentre que Obiol va assegurar la tercera plaça. A més a més, Remesal, que sortia des d’una bona posició, va perdre molts llocs a la graella, finalitzant novè.

Trofeu Català de SM-Road

Maximus Kovalov va obtenir la pole position a la primera classificació. Daniel Carrau i Roger Gálvez van completar el top 3. Als segons entrenaments qualificatius, Eduard Betrian va ser el més veloç, seguit de Carrau i Antoni Moya.

La primera cursa, que també es va disputar a Alcarràs, va comptar amb el protagonisme de Kovalov, que va creuar la línia d’arribada amb molta distància respecte al segon, Carrau. Finalment, Betrian va completar el podi.

A la segona cursa, Kovalov va dominar amb més contundència, traient-li més de 45 segons al segon classificat, que en aquest cas va ser Betrian. Carrau va acabar tercer.

Campionat de Catalunya de Motocròs-Grans

Adrià Monné, del Club de Motocicleta Segre, campió d’Espanya sub-18 els últims dos anys, va dominar al circuit de Bellpuig les dues mànegues d’MX2 amb una actuació imparable, sumant 50 punts. A la categoria MX Èlit, Sergio Castro va aconseguir la victòria a les dues mànegues, superant Nil Arcarons, que segueix liderant el campionat per només dos punts. Altres guanyadors van ser Aleix Díaz (MX1), Bruno Miró (MX 125), Jordi Galera (MX sub-18), Ramon Brucart (MX3), Jordi Redon (MX5) i el veterà Iván Cervantes (MX4), amb una llarga història d’èxits a enduro.