L’italià s’ha adjudicat els millors registres tant en la primera com en la segona sessió d’entrenaments lliures de Moto3 per al Gran Premi de Catalunya de Moto GP 2016, celebrat al circuit de Barcelona-Catalunya.

Entrenaments Lliures 1

Niccolò Antonelli (Ongetta-Rivacold) ha estat el més ràpid en la primera sessió d’entrenaments lliures de Moto3 al circuit de Barcelona-Catalunya. El italià en busca de regularitat ha pogut evitar els múltiples problemes (caigudes, averies..) que ha patit bona part dels pilots.

Els italians completen els tres primers llocs amb Romano Fenati segon i Enea Bastianini tercer. Jakub Kornfeil ha estat quart a mig segon d’Antonelli, mentre que Niccolò Bulega ha completat uns bons resultats italians amb el cinquè lloc.

Ha destacat el bon ritme que ha protagonitzat Brad Binder. El líder del mundial és molt segur de si mateix i arriba a traçat català amb 49 punts d’avantatge en el capdavant del campionat. També bon ritme d’Aron Canet –millor espanyol de la sessió.

Com dèiem la sessió ha protagonitzat moltes avaries que han afectat a pilots com Joan Mir –trencament de motor, Migno, Jorge Navarro.

Entrenaments lliures 2

Pel que fa a la segona sessió el més ràpid en aquesta ha tornat a ser Antonelli el més ràpid amb un registre de 1:51.250. És la quarta vegada que domina un entrenament lliure.

L’ha seguit en segona posició el pilot d’Estrella Galicia 0,0 Marc VDS, Jorge Navarro, mentre que el líder del campionat, Brad Binder ha acabat en tercer lloc a 4 dècimes del italià.

Hiroki Ono i Jules Danilo completen el top 5, en una sessió en que Romano Fenati, Jakub Kornfeil, Maria Herrera Tatsuki Suzuki no han millorat els seus temps de la primera sessió.