El pilot espanyol Fernando Alonso, en acabar la sessió , ha parlat sobre el rendiment del monoplaça del seu futur i de la previsió meteorològica que s’espera per demà.

 


 

  • “Bé, la posició és la de sempre perquè porto tants cinquens què és el normal, tot i que aquesta vegada sí que ha estat una mica diferent perquè em sentia molt bé amb el cotxe des de divendres i podia treure’n el màxim; em divertia en els revolts ràpids. A part de la posició, la nostra volta ha estat 8 dècimes més ràpida que la de Räikkönen així que ha estat una sessió fantàstica”

Tot i que demà s’espera l’arribada del tifó, avui ha arribat el sorprenent anunci de Sebastian Vettel, el qual anuncia la seva marxa de l’equip Red Bull. L’asturià també ha estat qüestionat sobre aquest tema:

  • “La veritat és que m’ha sorprès una mica perquè tothom parla de rumors però pocs s’esperaven que la primera fitxa la mogués Vettel. Però bé, ha decidit abandonar Red Bull després de segurament haver tingut un any complicat. Ell decideix emprendre una nova aventura i veurem què passa en el futur.”

Després que el pilot alemany es posicionés sobre el seu futur queda evident que la següent fitxa l’hauria de moure l’actual pilot de Ferrari. L’asturià es mostra conservador:

  • “La fitxa es mourà quan jo vulgui. Tinc l’enorme avantatge de poder decidir el què faig, com ho faig i quan ho faig. Això és una cosa que m’he guanyat amb molts anys de treball a la pista i la decisió fa molts mesos que la tinc presa”

Tornant al tema que ens pertoca, el del Gran Premi del Japó, l’asutirà es mostra escèptic – tot i que preocupat – sobre les condicions meteorològiques de demà i si el podrien afavorir:

  • “La veritat és que estem una mica preocupats per demà, no sabem la quantitat de pluja que tindrem. Direcció de cursa es reunirà aquesta tarda per prendre una decisió. Tampoc hem donat mai una volta al circuit de Suzuka en mullat així que la primera volta en tals condicions serà molt difícil. Tindrem una carrera molt complicada i la pluja encara l’agreujarà més.”