El pilot qatarí de Mini s’imposa en la pirmera etapa del Dakar entre Buenos Aires i Villa Carlos Paz per davant del seu company d’equip Terranova i l’americà Robby Gordon.

 

Primera etapa inaugural i primera sorpresa d’aquest Rally Dakar 2015 on el defensor del títol Nani Roma ha patit problemes mecànics al seu mini després d’haber recorregut solament 10 dels 175 km de l’etapa. A  conseqüència d’aquesta averia ha perdut 2h esperant el camió d’assistència per a ser remolcat ja que no havien solucionat el problema. Per precaució han parat el motor a temps per no averiar el bloc motor.

“No sabem que ha passat. Ens ha saltat l’avís de pèrdua d’oli i hem parat a veure-ho. Hem canviat el sensor i algunes peces, però no hem pogut fer-lo funcionar”. Declarava Roma consternat al costat del seu Mini aturat.

L’altra cara dins l’equip ha sigut Nasser Al-Attiyah que s’ha convertit en el primer líder del Rally Dakar 2015 completant l’etapa amb 1h 12:50 per davant d’Orlando Terranova que ha quedat a 22 segons del líder i tercer ha sigut el pilot de Hummer Robby Gordon a 1.04. Per altra banda l’espanyol Carlos Sainz amb el nou Peugeot a quedat sisè a 2.06.

Demà es registrarà l’etapa més llarga del Rally amb 500 km d’especial. Veurem doncs, si Roma pot iniciar-la i si el pilot qatarí segueix al liderat de la categoria de cotxes.