Pedro Martínez de la Rosa, Marc Gené, Pastor Maldonado i Vitaly Petrov, juntament amb Lluís Perez-Sala (HRT), Norbert Haug (Mercedes), Eric Boullier (Lotus), Jonathan Neal (Mclaren), van assistir ahir a l’acte que va organitzar la FOTA juntament amb el circuit de Catalunya i el RACC (van deixar les instalacions a la FOTA) a Barcelona. L’acte constitia en que els fans de la Formula 1 tenien l’oportunitat de fer preguntes directament els pilots i caps d’equip.

Entre les preguntes que van fer, podriem dir que la pregunta que vam formular a Lluís Perez-Sala va ser bona, perquè ha estat portada a altres portals web.

Lluís Perez-Sala i Pedro de la Rosa, van coincidir a dir que HRT ha millorat però encara són els últims (video de la esquerra): “Hem passat els crash-test, però això no vol dir que haguem passat a cap equip” va dir Perez-Sala. De la Rosa: “L’objectiu per aquest quatre dies és intentar arribar a l’últim dia amb el cotxe nou. Com sabeu hem passat els crash-test el dissabte passat i l’equip està construint el cotxe”.

En canvi quan el públic va preguntar en quina posició creien que acabarien, tots van dir que ni idea. Jonathan Neal: “Ara per ara ningú sap en quina posició  acabarà seriem tontos si sapiguessim en quina posició acabaríem”