Site icon FormulaRapida.net

Verstappen: “Red Bull dominaria la F1 si portés motor Mercedes”

SPIELBERG, AUSTRIA - JULY 08: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing looks on in the garage during qualifying for the Formula One Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on July 8, 2017 in Spielberg, Austria. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Max Verstappen creu que si els monoplaces de Red Bull estiguessin propulsats per unitats de potència Mercedes “ningú els podria seguir”.

Tot i que Renault va ser la marca que va subministrar els motors a Red Bull els quatre anys consecutius que la marca del toro va guanyar els mundials de pilots i de constructors, des de l’inici de l’era híbrida la marca francesa només ha estat per davant dels Honda. És per aquest motiu que Verstappen ha dit que “l’únic que té a millorar el conjunt del seu equip és el motor” perquè el xassís “és realment bo”.

Tres victòries va sumar l’equip de la beguda energètica la temporada 2017 (una de Ricciardo i dos de Verstappen) tot i ser durant la major part de la temporada el tercer equip. “El nostre motor no és tan estable com el Ferrari i el Mercedes però això, evidentment, no es deu a una sola causa perquè sinó s’hauria solucionat fa molt de temps”.

Sobre la configuració a les sortides, el pilot holandés ha explicat que “per alguna raó no va funcionar”. El costat positiu segons Verstappen és que “es va poder veure com l’equip pot donar-li la volta a les coses ràpidament i això em transmet confiança per pensar que en el futur anirem en la bona direcció”.