Max Verstappen creu que si els monoplaces de Red Bull estiguessin propulsats per unitats de potència Mercedes “ningú els podria seguir”.

Tot i que Renault va ser la marca que va subministrar els motors a Red Bull els quatre anys consecutius que la marca del toro va guanyar els mundials de pilots i de constructors, des de l’inici de l’era híbrida la marca francesa només ha estat per davant dels Honda. És per aquest motiu que Verstappen ha dit que “l’únic que té a millorar el conjunt del seu equip és el motor” perquè el xassís “és realment bo”.

Tres victòries va sumar l’equip de la beguda energètica la temporada 2017 (una de Ricciardo i dos de Verstappen) tot i ser durant la major part de la temporada el tercer equip. “El nostre motor no és tan estable com el Ferrari i el Mercedes però això, evidentment, no es deu a una sola causa perquè sinó s’hauria solucionat fa molt de temps”.

Sobre la configuració a les sortides, el pilot holandés ha explicat que “per alguna raó no va funcionar”. El costat positiu segons Verstappen és que “es va poder veure com l’equip pot donar-li la volta a les coses ràpidament i això em transmet confiança per pensar que en el futur anirem en la bona direcció”.