Nabil Jeffri donarà el pas a un equip més competitiu el 2017 després del seu debut a la GP2 Series la passada temporada. El pilot malaisi ha fitxat per l’equip Trident per competir en la present campanya.


Després d’un molt discret debut a la GP2 el 2016, Nabil Jeffri dóna el pas a l’equip Trident, amb qui espera millorar les actuacions de l’any passat. Amb un Arden molt pobre a nivell competitiu, el pilot malaisi tan sols va aconseguir dos punts en tot l’any, amb una 22a posició final lluny del que s’esperava. Amb aquest salt a Trident, espera entrar a la zona de punts més curses i seguir sumant experiència en aquesta complexa i igualada categoria.

Després de disputar l’últim dia de test postemporada a Abu Dhabi l’any passat, Jeffri tornarà a pujar als comandaments del Trident la setmana vienent en els primers tres dies de pretemporada de la GP2 Series al Circuit Barcelona-Catalunya.

Nabil Jeffri després del seu fitxatge amb la formació italiana:

“Estic molt honrat de ser el primer pilot de Trident anunciat per al programa de la GP2 de 2017. Tenir l’oportunitat de tornar per la meva segona temporada en aquesta categoria, i fer-ho amb un equip amb una història tan llarga i guanyadora és un somni per a mi. Estic segur que em donaran un suport millor el 2017. Giacomo ha estat increïblement amable i solidari amb mi des del principi i m’encanta treballar amb tots els membres del Team Trident. El meu objectiu és fer un gran treball amb l’equip tècnic de l’equip i apuntar per al top 10″.

Finalment, aquestes han estat les paraules de cap de l’equip Tident, Giacomo Ricci:

“Estem molt contents d’anunciar a Nabil Jeffri com el nostre primer pilot de la GP2 Sèries per 2017. Ja vam tenir l’oportunitat de col·laborar amb aquest prometedor pilot malaisi durant les proves de la postemporada de l’any passat quan va mostrar grans habilitats d’adaptació als nostres cotxes. Estàvam molt impressionats pel seu progrés en termes de resultats tot i que només va córrer amb nosaltres en l’últim dia. Vam començar a treballar junts a mitjans de gener i estem convençuts que, beneficiant-se amb tota la feina feta fins ara, Nabil serà realment competitiu des de la primera vegada en pista a Barcelona”.