Site icon FormulaRapida.net

Toyota confirma els seus pilots per al WEC 2015

L’equip nipó ha revelat ja als seus sis pilots que competiran en el WEC en 2015 amb dos Toyota TS040 Hybrid. Els cotxes portaran els dorsals #1 i #2.


 

La distribució dels pilots és la següent:

El cotxe #1 el pilotaran els actuals campions del WEC, Davidson i Buemi. Com a tercer pilot del primer cotxe tindrem a l’expilot de F1 amb l’equip Williams, Kazuki Nakajima. Els tres pilots del cotxe numero 1 han disputat grans premis en F1.

En el cotxe #2 tenim a Alex Wurz, Stéphane Sarrazin i Mike Conway. Aquest últim es va incorporar l’any passat a l’equip per a disputar les ultimes 5 carreres substituint Nicolas Lapierre.

“Yoshiaki Kinoshita, President de l’equip va dir: “Estem molt contents de confirmar la nostra alineació per a 2015. Hem treballat amb els nostres pilots durant molt de temps i hem desenvolupat una gran relació. Aquesta estabilitat i consistència ha sigut una part significativa en el nostre èxit pel que era prioritari mantindre en 2015. Segons la nostra experiència de 2014 hem modificat les alineacions de cada cotxe i creiem que l’estil de cada un es complementarà a la perfecció, oferint un millor rendiment. Tots els nostres pilots han guanyat alguna cursa del WEC i confiem que aquest compte s’ampliarà durant la temporada i en el futur”.