Lance Stroll, George Russell i Alessio Lorandi són els autor de les pole positions per aquest cap de setmana tan especial per a la FIA Formula 3 Europea al circuit urbà de Pau, per a la 75ena edició d’aquesta cursa.


Lance Stroll a la primera classificació ha dominat en el seu grup però li ha costat molt superar el temps de George Russell, segon. Els Prema i els Hitech GP s’alternarien les posicions amb un Nick Cassidy classificant tercer, i Ben Barnicoat –millor debutant, quart.

Però la sessió intensa ha estat la segona classificatòria. En aquest cas, Lance Stroll ha dominat en el seu grup i s’ha assegurat la segona posició, ja que en el següent grup, millorarien el temps del canadenc.

Un segon grup que igual que el primer, viuria accidents per part d’algun competidor, algun inclòs amb bandera vermella, com ha estat el cas del líder del campionat Maximilian Günther (Prema Powerteam).

Després d’una lluita intensa entre Alessio Lorandi (Carlin) i el jove de Red Bull, Sergio Sette Camara (MotoPark). El gat a l’aigua se’l ha endut George Russell (Hitech GP) en l’últim moment.

Lorandi amb el segon millor temps sortirà des de la pole position per a la Race 3, per a la 75ena edició del Gran Premi de Pau. Stroll sortirà segon seguit de Camara, Cassidy i Russell.