Dani Sordo no podrà córrer el proper Ral·li de Suècia. El pilot espanyol ha patit recentment un fort accident de bici que li ha fracturat dues costelles, impedint així la seva participació en el WRC fins a Mèxic. Mentrestant, a Suècia el substituirà Kevin Abbring, amb el tercer cotxe de l’equip, que en teoria hauria de ser per Hayden Paddon, que passarà al lloc de Sordo a l’equip oficial.


L’accident ha ocorregut mentre Sordo s’estava entrenant a Espanya i ahir va informar a Hyundai que no podria córrer el ral·li suec.

Hayden Paddon i John Kennard seran els encarregats de substituir a a Sordo i el seu copilot Marc Martí en l’equip principal de Hyundai al costat de Thierry Neuville i Nicolas Gilsoul.

El pilot de proves, Kevin Abbring, amb el programa inicial de quatre ral·lis que es va confirmar a principis d’aquesta setmana, farà el seu debut amb Hyundai en el segon equip de la marca coreana, al i20 WRC número 20 que habitualment pilotarà Paddon. Abbring serà copilotat per Seb Marshall.

S’espera que Sordo, que va finalitzar sisè en la primera cita del WRC a Monte Carlo el mes passat, tornarà a estar disponible per córrer en la tercera prova de la temporada, el Ral·li Guanajuato de Mèxic que es disputarà del 5 al 8 de març.

“Hem decidit que és millor que Dani no corri a Suècia perquè es recuperi i estigui al cent per cent per al Ral·li de Mèxic del mes que ve”, ha explicat el director de l’equip Michel Nandan.

“També hem optat per col·locar a Kevin al cotxe número 20, perquè puguem continuar amb el nostre enfocament de tenir tres cotxes en aquest segon ral·li de la temporada 2015”.

És una situació irònica, ja que el propi Dani Sordo va ser el substitut d’última hora de Jari-Matti Latvala a l’equip Ford al Ral·li d’Argentina de 2013 quan el finlandès es va trencar la clavícula en un accident d’esquí.

Nota de Premsa de WRC.com