Site icon FormulaRapida.net

Rosberg destaca als segons lliures després dels problemes de Hamilton

Nico Rosberg ha marcat el millor temps en una acalorada segona sessió d’entrenaments lliures, just per davant del seu company d’equip, qui no ha pogut sortir a pista fins a trenta minuts del final per problemes elèctrics en el seu monoplaça.

Sense incidents, però no pas tranquil·la. L’activitat a pista durant la segona sessió d’entrenaments lliures al circuit de Monza ha estat notable excepte durant els primers moments, quan els núvols cobrien l’autòdrom i l’asfalt era fred.

De mica en mica els equips han anat traient els cotxes de box. L’últim en fer-ho ha estat l’equip Mercedes, que fins passats quinze minuts no ho ha trobat tot oportú, esperant a que el sol brillés sobre la pista. Però el cotxe de Lewis Hamilton no sortia i els mecànics anaven de bòlid. El cotxe no engegava. Després d’haver desmuntat fins i tot el fons pla i una hora i quart de feina, el britànic ha pogut abandonar el pit-lane i marcar setze voltes – mentre que Rosberg n’ha fet quaranta-una -.

Per la seva banda, Ferrari segueix de ben a prop els Mercedes, amb Räikkönen a una dècima i Alonso a tres. Els Red Bull, en canvi, segueixen encara sense destacar, i tot i haver rodat moltes voltes – Ricciardo n’ha fet trenta-set, compensant les poques de la primera sessió – es mantenen un graó per sota dels McLaren i els Williams.

Demà els Fórmula 1 tornaran a trepitjar l’asfalt italià a les onze del matí per la tercera sessió d’entrenaments lliures, abans de la sessió de qualificació.