Site icon FormulaRapida.net

Presentan la nova KTM RC16 de MotoGP

El fabricant austríac revela la moto amb la qual competirà en el Campionat del Món de MotoGP el 2017.


El disseny de la nova moto que ha preparat KTM per unir-se al Campionat del Món de MotoGP la temporada que ve s’ha presentat aquest dissabte al Red Bull Ring. Pol Espargaró i Bradley Smith, actuals companys en l’equip Monster Yamaha Tech3 s’uniran el 2017 a altres pilots que formen part del projecte com Mika Kallio i Alex Hofmann.

El pilot provador, Kallio, rodarà el diumenge a manera de demostració abans de la cursa de MotoGP perquè els aficionats tinguin una primera impressió del rendiment de la moto.

Mika Kallio – pilot provador de KTM:

«La primera vegada que vaig pujar a la moto vaig pensar que les bases estaven establertes i que que els temps per volta estaven a bon nivell. Necessitàvem millorar moltes coses i és el que hem fet. Penso que fa algunes setmanes vam demostrar a tothom que estem a bon nivell. Va ser positiu pujar a la moto i vaig gaudir totes les voltes que vaig completar. Estem a prop dels nostres competidors i pas a pas estem millorant. Diria que el motor de la moto ja és bo i ara tenim quatre test més abans de València».

Stefan Pierer – CEO KTM Group:

«Fa gairebé dos anys i mig vam prendre la decisió de que quan fóssim númer u a Europa donaríem el següent pas: competir a MotoGP. Mentrestant, de les 200.000 motos que venem, més del 60% són de carretera i per ser acceptats al màxim nivell d’aquest esport has de formar part de MotoGP. Les curses són la nostra filosofia, la nostra motivació i si entrem en el segment, segur que ens costarà però arribarem al podi i el somni de la meva vida és ser campió del món de MotoGP».

Carmelo Ezpeleta – CEO Dorna Sports:

«No va ser difícil convèncer-los perquè l’esperit de competició es troba al cor de KTM. És un pas molt important per a nosaltres. Tenim un equilibri entre fabricants d’Europa i del Japó. KTM ha demostrat les seves capacitats en totes les disciplines. Estic molt impressionat en com fa les coses KTM i no només pel que fa a MotoGP. Quan van començar a Moto3 van ser impressionantment competitius. KTM fa les coses de la manera adequada i tot està ben connectat. Després, les curses són curses i necessites una mica de sort, però ells es preparan perquè tot vagi bé».

Després de les voltes de demostració a les 13:15 aquest diumenge, l’equip KTM Racing continuarà el seu treball a Misano. Aquest serà el primer de quatre test abans que Kallio competeixi com wildcard a l’última cursa de la temporada a València.

MotoGP.com