Site icon FormulaRapida.net

Power lidera els segons lliures de Barber

El pilot australià de Penske, Will Power, ha estat el més ràpid en els segons lliures de Barber. Helio Castroneves ha estat segon i Scott Dixon tercer.


 

Els segons lliures del Gran Premi d’IndyCar en el Barber Motorsport Park s’han disputat en unes condicions semblants als primers, sòl humit i poques voltes.

Dos banderes vermelles durant la sessió, la primera provocada per Rodolfo González i la segona per Luca Filippi, ambdós després de fer una virolla i quedar-se enmig de la pista.

Will Power després de ser segon en els primers lliures, ha aconseguit el millor temps en aquestos segons entrenaments lliures i demostra que és un clar candidat a aconseguir la pole i la victòria en la carrera de demà.

La segona posició ha estat per a Helio Castroneves i la tercera per a Scott Dixon que demostra que enguany està fort i pot optar a aconseguir la seua segona victòria consecutiva després de la que va aconseguir a Long Beach

Després d’ells han acabat Pagenaud, Bourdais i Newgarden. Una altra vegada sis pilots Chevrolet en les sis primeres posicions, el primer Honda ha estat James Hinchcliffe.