Site icon FormulaRapida.net

Porsche aconsegueix totes les primeres línies de la temporada

Car #17 / PORSCHE TEAM (DEU) / Porsche 919 Hybrid Hybrid / Timo Bernhard (DEU) / Mark Webber (AUS) / Brendon Hartley (NZL) Free Practice 1 - 6 Hours of Bahrain at Bahrain International Circuit - Sakhir - Bahrain Pre Event Press Conference - 6 Hours of Bahrain at Bahrain International Circuit - Sakhir - Bahrain

L’equip Porsche ha batut hui un rècord en Bahrain, aconseguint ocupar totes les primeres línies de la temporada 2015 del WEC. En aquesta ocasió, la pole l’ha fet el Porsche #17 de Webber, Bernhard i Hartley, seguit del #18. En LMP2 la pole ha estat per a l’equip Signatech Alpine mentres que en GTE Pro Vilander i Bruni eixiran demà primers.


 

La classificació dels GT es va haver de parar res més iniciar-se, ja que quasi tot el circuit es va quedar sense la il·luminació artificial per una fallada elèctrica. L’organització va decidir tornar a començar des del principi, ja que només s’havien disputat 2 minuts.

Ferrari va demostrar que en Bahrain són superiors, aconseguint un doblet en GTE Pro, amb Vilander i Bruni (Ferrari #51) en primera posició, seguits de Calado i Rigon en el #71 a tan sols 33 mil·lèsimes. En la segona línia estaran l’Aston Martin #95 i el #99 mentre que en la tercera trobem el Porsche #92 de Pilet i Makowiecki, junt amb l’Aston Martin #97.

En GTE Am la pole l’ha aconseguit l’Aston Martin #98 per davant del Corvette #50 i el Ferrari #72. El Ferrari #83 eixirà en penúltima posició ja que només un dels seus pilots ha marcat temps, l’última posició l’ocuparà el Porsche #88 que no ha marcat temps.

Amb una mitjana de temps de 1:39.736, Bernhard i Hartley han col·locat el Porsche #17 en la primera posició, seguit a 1 desena per l’altre Porsche, el #18 pilotat per Lieb i Dumas. El millor dels Audi, el #7 de Lotterer i Fassler, s’ha quedat a menys d’un segon dels Porsche, que una altra vegada s’han mostrat molt superiors. El quart millor temps ha estat per al segon dels cotxes de la marca d’Ingolstadt, el #8 de Jarvis i Duval.

En la categoria de LMP2, Dillmann i Chatin han posat el Signatech Alpine #36 en primera posició, a pesar que el millor temps de la sessió ho ha aconseguit Nick Tandy en l’Oreca #47 de KCMG, que eixirà demà segon. A poc més d’una desena de la pole, eixirà en tercera posició el Ligier #26 de G-Drive, igualtat màxima en LMP2.

La carrera serà demà a les 13:00 hora espanyola.