L’equip Porsche ha batut hui un rècord en Bahrain, aconseguint ocupar totes les primeres línies de la temporada 2015 del WEC. En aquesta ocasió, la pole l’ha fet el Porsche #17 de Webber, Bernhard i Hartley, seguit del #18. En LMP2 la pole ha estat per a l’equip Signatech Alpine mentres que en GTE Pro Vilander i Bruni eixiran demà primers.


 

La classificació dels GT es va haver de parar res més iniciar-se, ja que quasi tot el circuit es va quedar sense la il·luminació artificial per una fallada elèctrica. L’organització va decidir tornar a començar des del principi, ja que només s’havien disputat 2 minuts.

Ferrari va demostrar que en Bahrain són superiors, aconseguint un doblet en GTE Pro, amb Vilander i Bruni (Ferrari #51) en primera posició, seguits de Calado i Rigon en el #71 a tan sols 33 mil·lèsimes. En la segona línia estaran l’Aston Martin #95 i el #99 mentre que en la tercera trobem el Porsche #92 de Pilet i Makowiecki, junt amb l’Aston Martin #97.

En GTE Am la pole l’ha aconseguit l’Aston Martin #98 per davant del Corvette #50 i el Ferrari #72. El Ferrari #83 eixirà en penúltima posició ja que només un dels seus pilots ha marcat temps, l’última posició l’ocuparà el Porsche #88 que no ha marcat temps.

Amb una mitjana de temps de 1:39.736, Bernhard i Hartley han col·locat el Porsche #17 en la primera posició, seguit a 1 desena per l’altre Porsche, el #18 pilotat per Lieb i Dumas. El millor dels Audi, el #7 de Lotterer i Fassler, s’ha quedat a menys d’un segon dels Porsche, que una altra vegada s’han mostrat molt superiors. El quart millor temps ha estat per al segon dels cotxes de la marca d’Ingolstadt, el #8 de Jarvis i Duval.

En la categoria de LMP2, Dillmann i Chatin han posat el Signatech Alpine #36 en primera posició, a pesar que el millor temps de la sessió ho ha aconseguit Nick Tandy en l’Oreca #47 de KCMG, que eixirà demà segon. A poc més d’una desena de la pole, eixirà en tercera posició el Ligier #26 de G-Drive, igualtat màxima en LMP2.

La carrera serà demà a les 13:00 hora espanyola.