Site icon FormulaRapida.net

Pic fitxa per Andretti Autosport, Brabham pilot reserva

El tercer pilot de Lotus F1, Charles Pic, ha fitxat per l’equip Andretti Autosport, en l’últim seient lliure que quedava a la Fórmula E. El francès tindrà com a company d’equip el seu compatriota, Frank Montagny.


 

L’anunci es fa 1 dia abans del debut oficial de la primera competició amb cotxes 100% elèctrics. Un Pic que ja va rodar amb l’equip americà en el darrer test de Fórmula E celebrat ara fa 1 mes a Donington Park. Pic que sembla que encara té opcions a pilotar amb Lotus el 2015 tot i la confirmació de Maldonado, busca en la Fórmula E el rodatge que no ha tingut aquest any a la Fórmula 1.

 

Charles Pic ja ha comentat:

“La Fórmula E és un nou repte, així que estic força emocionat; això es nota en l’ambient de l’equip. Estic molt il·lusionat de formar part de la família d’ Andretti Formula E Team i de competir en la primera ronda a Beijing”

Andretti a més a més ha confirmat el seu pilot reserva. Es tracta del fill del campió de les 24 hores de Le Mans Geoff Brabham i nét del 3 vegades campió del món Jack Brabham, Matthew Brabham.