Site icon FormulaRapida.net

Paul Aron s’imposa al seu company i s’endu la WSK Champions Cup de OKJ

La final de la WSK Champions Cup en la categoria OKJ ha estat molt disputada entre els dos pilots britànics de Ricky Flinn Motorsport: Paul Aron i Harry Thompson. Finalment, Aron s’ha imposat i es converteix, d’aquesta manera, en el campió de les WSK Champions Cup.

El poleman, Gabriele Mini, no ha pogut conservar la primera posició durant gaire temps. En la primera volta Thompson i Aron l’han superat i, demostrant tenir un ritme molt superior, han aconseguit obrir ràpidament una distància bastant gran. Mentre Mini queia fins la cinquena posició, Thompson i Aron s’han passat i repassat en incomptables ocasions. En tercera posició s’ha col·locat el britànic Taylor Barnard, i en quarta el brasiler Gabriel Bartoleto.

A prop d’arribar a la meitat de la Final, Gabriele Mini ha sigut superat fins a caure a la novena posició, mentre el pilot espanyol, José María Boya, pujava fins la sisena. Pel que fa al capdavant de la cursa, Aron, Thompson, Barnard i Bartoleto es reagrupaven i donaven inici a una batalla molt intensa per la victòria.

A l’arribar la volta 6, Thompson ha superat a Aron i, per la seva banda, Bartoleto superava a Barnard per la tercera posició. Aron, lluny de quedar-se darrere del seu company i compatriota, ha volgut passar-lo i tant l’un com l’altre han tornat a intercanviar posicions un cop rere l’altre. El duel ha sigut espectaular, sobretot per l’absència de cops entre els pilots britànics.

No han pogut dir el mateix, Barnard i Bartoleto, els quals lluitant per la tercera posició s’han tocat. Bartoleto ha pogut seguir sense perdre gaires posicions, però Barnard s’ha hagut de retirar.

Després de l’incident, Aron i Thompson han pogut escapar-se i jugar-se la victòria entre ellsdos, mentre que la tercera posició quedava disputada entre Beganovic i Bartoleto. Mini, qui sortia des de la pole, ha tornat al capdavant de la classificació després del baix rendiment en l’inici de cursa i ha pujat fins la cinquena posició.

En un final de cursa molt apretat, Aron s’ha imposat a Thompson, mentre que la tercera posició ha acabat en mans del rus Kirill Smal, que ha superat tant a Bartoleto, que ha sigut quart, com al pilot espanyol Boya, qui ha avabat sent cinquè.