Site icon FormulaRapida.net

Ocon farà un test amb Lotus F1

El jove pilot de l’escuderia Lotus, el francès Esteban Ocon farà un test amb el Lotus E20 del any 2012 com a “premi” del seu rendiment en el seu programa de joves pilots després de guanyar la FIA Fórmula 3 Europea en el seu any de debut.


 

Amb només divuit anys dels quals els 4 últims dins el programa de Gravity Managament- Lotus F1 Junior Team, Ocon ha aconseguit el seu primer campionat en monoplaces al circuit d’Imola a falta de 3 curses pel final.

Durant la temporada a la Fórmula 3 amb l’equip italià Prema Powerteam, Ocon ha aconseguí –de moment- nou victòries i 21 podis. Amb 454 punts el rival més proper és Max Verstappen amb 368. Ocon a més a més s’ha fet amb el títol de rookies per davant també de Max Verstappen, futur pilot de Fórmula 1 amb Toro Rosso.

Ocon pilotarà el Lotus F1 E20 que va utilitzar Kimi Räikkönen el 2012 per guanyar el Gran Premi d’Abu Dhabi; ho farà al circuit valencià del Ricardo Tormo els dies 22 i 23 d’Octubre, és a dir d’aquí una setmana en acabar el campionat de Fórmula 3. Després del test farà proves al simulador de Fórmula 1 de Lotus a Enstone.