Site icon FormulaRapida.net

Jaume Masià guanya la cursa de Moto3

Jaume Masiá, Izan Guevara, Dennis Foggia, Ayumu Sasaki, Sergio Garcia Dols,

Jaume Masià guanya una espectacular cursa de Moto3 al circuit de Le Mans, amb un avançament molt bo a l’última corba del Gran Premi sobre Ayumu Sasaki.

La cursa ha començat amb polèmica, un altre cop ha aparegut la pluja a les primeres voltes i les banderes han sortit tard, cosa que ha comportat caigudes de molts pilots com per exemple: Sergio García Dols, Izan Guevara i Andrea Migno.

Finalment, ha sortit la bandera vermella que ha obligat a aturar la cursa, les motos arribaven al “Pit Lane” destrossades, però amb brillantor els mecànics de tots els equips perjudicats han pogut arreglar les motos i amb conseqüència tots els pilots han participat en la ressortida.

Un cop les motos han tornat a la pista, hem vist una cursa mítica de Moto3 amb grup, Jaume Masià i Sergio García Dols, frenaven un Foggia que tenia molt més ritme. Fins que hem arribat a l’última volta on Ayumu Sasaki s’ha col·locat en segona posició pressionant Masià fins que l’ha avançat.

A l’última corba Jaume Masià li ha tornat l’avançament i ha finalitzat en primera posició la cursa, acompanyat al podi per Ayumu Sasaki i Izan Guevara.