Site icon FormulaRapida.net

Imparable Verschoor, 8 victòries consecutives a la F4 Spain

VALENCIA (ESP), 24-25 September 2016. Round 4 of the F4 Spain Championship. Image shows Richard Verschoor (NED).

Richard Verschoor confirma que està competint en una categoria en la qual ell és el millor. El pilot holandès va obtenir la seva vuitena victòria consecutiva a la F4 Espanyola al Circuit de València durant la segona cursa del cap de setmana. Lloveras i Volegov completen el podi.

Al començament Richard Verschoor (MP Motorsport) va mantenir el liderat per davant de Xavier Lloveras (MP Motorsport), mentre que Nikita Volegov (Drivex) es va quedar clavat a la graella. El seu company d’equip, Antolín González va passar de setè a quarta posició a la sortida, just darrere d’Alexander Vartanyan (Drivex).

Tot i la mala sortida de Volegov, se les va arreglar per acabar tercer. Marta García (Drivex) mantenia el cinquè lloc després d’una bona batalla amb Danny Kroes (MP Motorsport).