Alexander Albon ha estat el més ràpid en la última sessió d’entrenaments lliures de la GP3 Series aquest 2016, abans de la classificació decisiva per el campionat. Albon que opta al títol ha acabat el més ràpid per davant de Antonio Fuoco i Charles Leclerc.

Santino Ferrucci (Dams) era el primer en sortir a pista en la última sessió de lliures de la temporada, encara que eren els ART Grand Prix i els Arden International qui començarien marcant el ritme.

Després de 5 voltes ràpides els pilots de l’equip francès s’aturaven a box, amb un Nyck de Vries encapçalant la taula de temps per davant de Charles Leclerc i Alexander Albon. Transcorreguts 15 minuts de sessió, Jake Dennis (Arden International) s’ubicava en el cap davant de la taula de temps per davant de De Vries i Alex Palou (Campos Racing).

Dennis seria el primer en marcar una volta ràpida per sota dels dos minuts, encara que poc després Albon el superava. Quan el britànic-tailandès s’aturava a box, veia com l’altre Arden, el de Jack Aitken es ficava en primer lloc.

A falta de 10 minuts els pilots han fet proves de simulació, al principi Albon rodava per davant del seu company d’equip Nirei Fukuzumi i Tatiana Calderon (Arden International). Però després els joves pilots de Haas F1, Leclerc i Ferrucci es ficaven al davant, abans de que Albon i Fuoco (Trident) es situessin en primer i segon lloc final.

Resultats Top 10:

1 Albon 2 Fuoco 3 Leclerc 4 Ferrucci 5 De Vries 6 Fukuzumi 7 Alesi 8 Palou 9 Hughes 10 Janosz