Site icon FormulaRapida.net

FormulaRapida.net obre “L’últim revolt”, el podcast del món del motor en català

L'últim revolt, podcast, món del motor en català, formularapida.net, Max Verstappen, Pepe Martí, Dani Maciá, Fórmula 1, MotoGP

Aquest dimecres a les 20h s’estrena el nou podcast d’actualitat del món del motor en català i sobre els catalans a You Tube.

Cada dimecres FormulaRapida.net en català emetrà per You Tube un podcast d’anàlisis setmanal del món del motor i dels pilots catalans, tant de motociclisme, com d’automobilisme. Després de cada emissió, “L’últim revolt” estarà disponible com a podcast també a Spotify. D’aquesta manera, FormulaRapida.net augmenta l’oferta de continguts dedicats al món del motor i amb la nostra llengua.

FormulaRapida.net en CATALÀ on Twitter: “🔴 Dimecres 2 de març s’estrena ‘L’últim Revolt’🏎️ 💥 @vinyi_arnau96 i @FPuigdomenech conduiran el nou espai d’actualitat del món del motor internacional i local ➡️ Seguiu-nos a You Tube per l’emissió en directe a les 20h cada dimecres #MotorEnCatalà https://t.co/BBz4gLAbFI https://t.co/sZa9WJx8WV” / Twitter

“L’últim revolt”, serà co-presentat pel CEO de Formula Rapida Network, Arnau Viñals, i Cesc Puigdomènech, redactor encarregat del contingut en català d’aquest mitjà de comunicació. El podcast es podrà seguir en directe cada dimecres a les 20h i aproparà a tots els fans l’actualitat i l’anàlisi del món del motor, juntament amb la participació dels pilots catalans en les seves competicions i les competicions organitzades per les federacions catalanes d’automobilisme i motociclisme.

El podcast s’iniciarà ja el proper 2 de març coincidint amb l’inici de la temporada de la IndyCar, on Alex Palou buscarà la revalidació del títol, juntament amb la setmana d’inici del campionat de MotoGP.

L’últim revolt: Un equip especialitzat i dinàmic

El programa està dirigit al públic que li encanta el món del motor però no troba la informació en el seu idioma i que, a més a més, es vol informar de les competicions de casa.

L’equip del programa, a part dels co-presentadors, comptarà amb diferents experts de la casa, juntament amb periodistes i influencers especialitzats en el món del motor que ens donaran la seva visió de les curses. A més a més, setmanalment un pilot català vindrà al programa i se sotmetrà a una petita entrevista i entrarà en el debat d’actualitat del moment.

L’espai tindrà una durada de 60 a 90 minuts amb un format on qualsevol fan del món del motor català sabrà ràpidament l’actualitat de les competicions internacionals i locals.