Fabio Quartararo i Edgar Pons roden amb les seves renovades Kalex amb les que disputaran el Campionat del Món de Moto2 aquest any.


Després de les primeres proves de la temporada, el PONS HP 40 ha presentat avui al Circuit de Velocitat de Jerez el seu nou projecte esportiu per a aquesta temporada que arrencarà el proper 26 de març a Losail, Qatar. Fabio Quartararo i Edgar Pons han mostrat els colors que a partir d’avui dimecres ja lluiran en pista en el primer test oficial de la temporada per a la categoria intermèdia.

Quartararo, que debuta a Moto2 sent un dels pilots més joves – 17 anys-, afronta la seva primera temporada amb ambició, amb l’objectiu de fer-se a la categoria i tractar d’assolir els primers llocs, tal com ha vingut fent en totes les categories en què ha participat des del seu debut a la competició a la primerenca edat de 4 anys. A l’altre costat del box estarà Edgar Pons que repeteix en l’escuderia en el seu segon any mundialista complet. Un cop deixats enrere els problemes físics que li van impedir rendir al 100% a la temporada anterior, Edgar Pons tractarà de mostrar la velocitat que el va portar a ser Campió d’Europa de Moto2 i ser un dels pilots protagonistes de la categoria més competida del mundial.

Fabio Quartararo: «Estic molt content de formar part de l’equip PONS HP 40. Des del primer dia m’he sentit molt a gust, estem treballant molt bé, sent cada vegada més ràpids, constants i millorant el meu estil de conducció en una categoria que s’adapta perfectament a les meves característiques com a pilot. No em marco cap objectiu, estem gaudint a sobre de la moto i segur que els resultats arribaran. Afronto aquest nou repte amb moltes ganes i il·lusió».

Edgar Pons: «Després d’un complicat primer any complet en el mundial, afronto aquesta segona temporada amb més experiència. Continuar amb el mateix equip tècnic és ideal, som una família, i això m’ajuda molt a consolidar la meva confiança. Aquest hivern hem treballat molt dur i estem preparats per afrontar un any en el que vull rendir al nivell que no vaig poder mostrar en l’anterior. No veig l’hora de pujar a la meva nova Kalex i començar a treballar des de ja per a tornar amb resultats la confiança que tant l’equip com els patrocinadors han dipositat en mi».

Sito Pons: «Com ja venim fent en les temporades anteriors i sent fiels ak nostre ADN, un any més tornem a apostar pel talent, amb un equip de joves pilots amb molt de futur per davant com són Fabio Quartararo i Edgar Pons. Fabio és un pilot al que hem seguit des dels seus inicis, ho ha guanyat gairebé tot en totes les categories i estic segur que aquest any ens donarà moltes alegries en la temporada del seu debut. Per la seva banda, Edgar ja coneix la categoria i en el seu segon any en el mundial no tinc dubte que donarà aquest salt que li permetrà estar lluitant per les posicions capdavanteres».

MotoGP.com