Site icon FormulaRapida.net

Eriksson es corona amb els Masters de F3

Carrera somiada per Motopark, que va dominat el podi dels Masters de F3 amb el pilot Júnior de BMW, Joel Eriksson, i els juniors de Red Bull, Niko Kari i Sergio Sette Camara. El jove de Ferrari, Guanyu Zhou va assolir la volta ràpida.

Arrencava la clàssica cursa al Circuit Park de Zandvoort, amb Joel Eriksson controlant la sortida i un Callum Ilott perdent posicions fins a caure al quart lloc. A partir d’aquí, Eriksson i Kari es van desenganxar de la resta i van controlar una carrera estàtica però emocionant.

El finlandès de Red Bull anava calcant els temps d’Eriksson, i en ocasions aconseguia marcar voltes ràpides, però no assolia retallar la distància a menys d’un segon.

Més enrere Sette Camara era perseguit per Ilott, i aquest s’ocupava més en defensar-se del britànic que d’atacar Kari.

Alex Albon va liderar el gran grup del mig i va posar pressió sobre les voltes finals a Ilott, seguit de Pedro Piquet, que va aconseguir defensar-se bé de Anthoine Hubert i Alessio Lorandi. MacLeod, que tornava a la F3 amb Fortec, sobre les voltes finals va avançar a Beckmann, i van acabar 9è i 10è respectivament.

Joel Eriksson va ser un os duríssim de rosegar per a Kari, i així es corona com el “Master Of F3 ” del 2016, succeint en el tron ??als últims guanyadors Antonio Giovinazzi, Max Verstappen i Felix Rosenqvist. Entre la llista de guanyadors també es troben Valtteri Bottas, Jules Bianchi, Nico Hülkenberg, Dani Juncadella i Paul Di Resta.

Resultats: 1 Eriksson 2 Kari 3 Camara 4 Ilott 5 Albon 6 Piquet 7 Hubert 8 Lorandi 9 MacLeod 10 Beckmann

Volta ràpida: Guanyu Zhou