Site icon FormulaRapida.net

Delétraz s’imposa a la primera cursa de Hockenheim

14 DELETRAZ Louis (SUI) Josef Kaufmann Racing (GER) action during the 2015 World Series by Renault from April 24th to 26th 2015, at Motorland Aragon, Spain. Photo Jean Michel Le Meur / DPPI.

Louis Delétraz ha guanyat la Race 1 al Hockenheimring encapçalant des del principi fins al final i toca amb la punta dels dits el títol de campió. Sasahara ha acabat segon i ha impedit que el suïs aconsegueixi la diferència de punts suficient com per proclamar-se campió matemàticament. Daruvala ha acabat tercer.

 

La cursa ha tingut un començament bastant net, amb molt poques sortides de pista i sense accidents. El primer i únic accident no ha arribat fins passats uns revolts, quan Fredricsson es tocava amb Alex Gill i el deixava encallat a la grava; el suec ha pogut continuar, però en menys d’un minut també ha hagut d’abandonar.
Aquest fet ha causat un Safety Car que ha estat en pista poc més de 5 minuts. Quan el cotxe de seguretat tornava cap al Pit Lane, la cursa es rellançava amb un Louis Delétraz molt agresiu, i anava traient cada cop més distancia a Sasahara.

A 9 minuts pel final, els dos pilots de AVF han estat lluitant entre ells; durant pràcticament una volta sencera, Chaves i Zaruba s’avançaven contínuament per aconseguir el major número de punts, i finalment ha sigut el txecoslovac qui ha acabat per davant.

D’altra banda, també s’ha vist una batalla molt interessant per la setena posició entre Mazepin, MaxDefourny i Oskoui. El rus anava davant dels seus dos rivals, però el seu ritme va començar a baixar i Max es va enganxar al seu aleró mentre el suec s’acostava perillosament al belga per atacar-lo. Defourny, intentant defensar-se, no va tenir altra opció que deixar escapar a Mazepin amb tal de poder mantenir a Oskoui darrere d’ell.

Un altre dels candidats al títol, Kevin Jörg, ha estat movent-se durant tota la cursa entre la quarta y la cinquena posició, i finalment ha acabat quart.

I d’aquesta manera ha acabat la primera cursa a Hockenheim, amb victòria de Delétraz, una segona posició de Sasahara i amb Daruvala al tercer calaix del podi. Jörg ha arribat quart y cinquè ha sigut Vanthoor. El Top10 l’han completat Bulatov, Mazepin, Defourny, Oskoui i Riener.

La propera cursa es disputarà el diumenge a les 10:35 del matí.