Site icon FormulaRapida.net

Comença la temporada de Peu al ferro

Peualferro.cat

El programa de motor en català Peu al ferro, va començar aquest passat dimarts la tercera temporada. El magazine, presentat pels col·laboradors de Fòrmula Ràpida, Albert San Andrés i Jorge González i amb l’Anna Parera als continguts, aborda l’actualitat del món del ‘motorsport’ i del mercat del motor.


 

El programa s’emet cada dimarts de 21:00 a 22:00h a través del dial 90.1FM (Ràdio Castellar) i online al web www.radiocastellar.cat

En aquest programa es parla del CEV Motorcycle Championship? al Circuit de Navarra?, amb la intervenció dels seus protagonistes: Carmelo Morales?, Arón Canet?, Edgar Pons? i Xavi Vierge que ens expliquen les seves sensacions a la cursa.

No queda de banda el quart mundial d’Enduro de la Laia Sanz?, que també explica les seves sensacions, i l’Alex Romaní de RallyClassics ens parla del XIIè Rally Costa Brava? de classics d’aquest cap de setmana.
També hi ha espai pel mundial de Superbikes i pel mundial de rallis amb el Tour de Corse? francès.

A la secció del ‘Policia de Peu al Ferro’, multem a Volkswagen? pel seu ‘dieselgate’ i a les novetats presentem el nou Aston Martin Vulcan i la nova versió d’un mite: la nova Honda? Africa Twin.

A Històries del motor, repassem la saga de pel·licules de Fast & Furious? i per acabar us deixem l’agenda setmanal del món del motor.

Més informació a la web del programa: www.peualferro.cat

Podeu escoltar el programa d’aquesta setmana al podcast d’Ivoox,

http://www.ivoox.com/peu-al-ferro-56-audios-mp3_rf_8858652_1.html

i també a Itunes:

https://itunes.apple.com/es/podcast/peu-al-ferro/id822011474?l=en