Site icon FormulaRapida.net

Canvis a la classificació de la Indianapolis 500

May 28, 2017, Indianapolis, IN USA ©2017, Porterimage USA

La Indycar Series ha aprovat el reglament d’aquesta temporada que 2018 i ho ha fet amb diferents canvis per a tota la temporada, afectant, especialment, la classificació de la carrera més important del calendari, les 500 milles d’Indianapolis.


Aquesta temporada la Indycar celebrarà la 102ª edició de les 500 milles d’Indianapolis el dia 27 de maig. Amb les participacions pràcticament tancades a hores d’ara, els equips ja es preparen per a l’inici de la temporada i per a la disputa d’aquesta important cursa de meitat de temporada. Ahir, l’organització americana va aprovar el reglament d’aquest 2018, en el qual inclou una sèrie de canvis per a la classificació de la Indianapolis 500, que se celebrarà el 19 i 20 de maig.

La principal novetat, entre diverses que afecten a diferents cites del calendari, es troba en l’ordre de sortida en la classificació de la Indy 500. Anteriorment, un sorteig a cegues assignava l’ordre als pilots però des d’aquesta present temporada l’ordre serà l’invers als punts dels cotxes en el campionat durant aquest moment. Per això, els pilots que sortiran abans seran aquells que es troben en les últimes posicions.

Els canvis més importants s’han resumit en aquests punts segons l’organització de la Indycar Series: