Site icon FormulaRapida.net

Boccolacci tanca la temporada amb la seva primera victòria

2017 GP3 Series Round 8. Yas Marina Circuit, Abu Dhabi, United Arab Emirates. Sunday 26 November 2017. Dorian Boccolacci (FRA, Trident). Photo: Sam Bloxham/GP3 Series Media Service. ref: Digital Image _W6I3752

Dorian Boccolacci ha vençut a una cursa plena d’acció al Yas Marina Circuit. Ryan Tveter i Daniel Ticktum han completat el podi que tanca la temporada 2017.

Les posicions al capdavant es mantenien amb Tveter liderant davant de Boccolacci i Schothorst. El guanyador de la cursa d’ahir, Kari, pujava de la vuitena a la sisena posició.

Tan aviat com s’activava el DRS, Boccolacci li prenia el liderat a Tveter. Unes voltes més tard, Ticktum li prenia la quarta posició a Lorandi i retallava ràpidament la distància amb el top 3. Només una volta més tard, Ticktum ja era tercer després d’avançar a Schothorst. Lorandi imitava l’arriscada maniobra de Ticktum per passar a Schothorst fregant el mur, però trencava l’aleró del davant i perdia moltes posicions.

Kari portava vàries voltes apretant a Schothorst per la quarta posició, però tocava a l’holandès i el deixava fora de cursa, perdent ell mateix vàries posicions. Maini estava intentant avançar a Kari, però Baptista s’hi llançava des de lluny i després tallava el revolt, guanyant un clar avantatge que li costaria una sanció.

Els comissaris donaven una sanció de 5 segons a Ticktum per superar els límits de la pista als seus avançaments, així que malgrat haver avançat a Tveter acabava finalment tercer. Boccolacci evitava tots els problemes i s’emportava l’última victòria de la temporada, la primera per ell.

Resultados provisionales:

1 Boccolacci 2 Tveter 3 Ticktum 4 Russell 5 Hubert 6 Kari 7 Baptista 8 Maini 9 Jörg 10 Aitken 11 Alesi 12 Hyman 13 Correa 14 Fukuzumi 15 Calderón 16 Falchero 17 Lorandi 18 Schothorst OUT: Siebert