Site icon FormulaRapida.net

BMW guanya les 24h de Spa en un final caòtic

Per segon any consecutiu, BMW s’ha emportat el triomf en les 24 Hores de Spa. L’equip Rowe Racing amb els pilots Maxime Martin, Alexander Sims i Phillipp Eng no van cometre cap error i es van emportar la victòria tot i la constant pressió del Bentley #8 que finalment va quedar fora del podi.

La 69ena edició de les 24 Hores de Spa ha estat com acostuma a ser, imprevisible. Amb 7 marques diferents lidernat al menys una volta, sumat als canvis del temps, accidents i banderes grogues que fan d’aquesta cursa, una de molt especial. A més a més, la penalització dels Mercedes feia d’una cursa totalment imprevisible en tots els sentits.

Sense errors, el #99 Rowe Racing BMW va començar liderant les sis primeres hores per davant dels Audi #6 i #1. Però a ells se’ls havia de sumar el Bentley Team M-Sport format per Soucek-Solet-Riep que a la nit seria l’unic que plantaria cara al BMW que baixaria a la quarta posició.

El matí però va ser molt negatiu per el Audi #6 que veia com el cotxe es cremava, deixant la lluita final de la cursa entre el Bentley #8 i el BMW #99.

Però una pluja en el final de la cursa i un error de conducció del Bentley va permetre al BMW 399 aconseguir la victòria, i al Bentley, perdre el podi que aconseguiria el AMG-Team AKKA ASP #88 amb Felix Rosenqvist-Tristan Vautier-Renger Van Der Zande.

El Audi Sport Team WRT #28 format per Laurens Vanthoor-Rene Rast-Nico Müller, aconseguien remuntar fins el tercer lloc després de molts problemes durant el dissabte, especialment en punxades de pneumàtics.