Site icon FormulaRapida.net

Barcelona torna al calendari de la FR2.0 Alps

Ph Roberto Piccinini

La Formula Renault 2.0 ALPS ha confirmat un calendari internacional on, el proper any, hi constaran set circuits, alguns d’ells molt importants a nivell europeu.

 

Tot i que encara no s’hagi considerat provisional, el calendari del 2016 albergarà 3 rondes a Itàlia i d’altres a Austria, França, Bèlgica i Espanya. A més de la combinació un parell de vegades amb events i curses del Gruppo Peroni, les novetats seran Monza i Barcelona, que es disputaran durant el mateix cap de setmana que la Euroformula Open i la International GT Open, campionats promoguts per la organització de Jesús Pareja.

Com sempre, la temporada començarà a Imola, durant el 9 i el 10 d’abril, seguit del RedBull Ring, que encara no té una data definida. El 21 i 22 de maig, la Formula Renault 2.0 ALPS tindrà lloc al Pau Street Circuit per cinquena cegada en sis edicions, només set dies abans de la Eurocup Formula Renault 2.0 disputada a MonteCarlo. Això es podria fer servir com a un “gran test”, de cara a la cursa que es disputa el mateix cap de setmana que el Gran Premi de Mònaco de Fórmula 1.

El cap de setmana del 11 i 12 de juny, la Formula Renault 2.0 ALPS es disputarà al circuit de Spa, després a Mugello (la data es confirmarà aviat), i a Monza i Barcelona durant el primer i l’últim cap de setmana d’octubre.