Avui ha començat a agafar forma el recorregut del proper Rally RACC Costa Daurada-Catalunya, que del 23 al 25 d’octubre es disputarà per les carreteres catalanes. Després de presentar el reglament del Ral·li s’ha revelat que la prova acollirà una especial pels carrers de Barcelona i una altra per les de Salou, on ja era habitual veure passar els vehicles.


La 50a edició del Rally RACC Costa Daurada comença a agafar forma. Avui s’han presentat els primers detalls sobre el reglament que es durà a terme, i en ell hem trobat una agradable sorpresa per als aficionats que vulguin assistir a l’esdeveniment. Els organitzadors del Rally han confirmat que una de les especials del dia 23 d’octubre es disputarà per alguns dels carrers de Barcelona. A part de la ciutat comtal els vehicles del WRC també trepitjaran els petits carrers de Salou, on ja és habitual en els passats anys veure’ls passar a gran velocitat.

El recorregut exacte encara és una incògnita, però s’espera que vegi llum durant la setmana que ve. Així doncs caldrà esperar a saber quin serà el trajecte per una de les ciutats més emblemàtiques del país, on es podrien presenciar imatges de somni. Quan es sàpiga FórmulaRápida.net se’ls farà saber quin serà el recorregut sencer d’aquest proper Rally RACC Costa Daurada-Catalunya, que es presenta amb tantes incògnites per endavant.