Site icon FormulaRapida.net

Àlex Rins lidera la primera sessió d’entrenaments lliures de Moto3

Àlex Rins ha liderat la primera sessió d’entrenaments lliures durant tota la sessió, el pilot d’Estrella Galícia es veia fort per poder fer un gran resultat. Jack Miller era tercer i Álex Márquez quart.

Els pilots es preparaven i els mecànics posaven la posada a punt a les motos per sortir a rodar al circuit de Misano. Avui el dia es presentava amb unes grans precipitacions i una baixa temperatura a pista.

Tots els pilots sortien a provar el circuit per familiaritzar-se amb la pista. Vèiem les primeres caigudes del cap de setmana, Enea Bastianini patia una caiguda al revolt 6 del circuit italià d’altra banda Álex Márquez patia una sortida de pista, que en uns pocs minuts el pilot català patia una caiguda.

El circuit estava molt delicat i molts pilots estaven patint al circuit italià. Àlex Rins començava liderant la primera sessió de lliures a més d’un segon. D’altra banda el líder del campionat de moto 3 Jack Miller era tercer.

Després del pas de les voltes la pista lentament s’estava assecant i poc a poc els pilots milloraven el seu temps però ningú era capaç d’arrabassar el temps d’Álex Rins.

La sessió s’acabava i Àlex Rins marcava el millor temps de la sessió d’entrenaments lliures al circuit italià seguit de Niccolò Antonelli i Jack Miller