El pilot espanyol Alejandro Melendez ha aconseguit proclamar-se campió gràcies a la segona posició de la final d’avui en el circuit de Castelleto (Itàlia) en la IAME X30 Euro Series, categoria Mini. El txec Igor Cepil s’ha fet amb la victòria.

La cursa s’iniciava amb Daniele D’Urso (VRK Motorsport) a la pole position, el pilot italià mantenia la primera posició a la sortida seguit dels espanyols Alberto Hurtado (BRT Blasco Racing Team) i Alejandro Mélendez. Mélendez (Privateer) de seguida superaria el seu compatriota per la segona posició.

Mentrestant, Hurtado aniria perdent posicions fins a retirar-se per culpa d’uns problemes mecànics.

Al cap davant Igor Cepil (Team Driver ASD) aconseguia superar tant a Melendez com a D’urso per el liderat de la cursa, amb D’Urso baixant al tercer lloc.

Cepil i Melendez s’escaparien provisionalment, mentre D’Urso era empès fora de pista, baixant fins la vuitena plaça, això permetia a Miguel Peiró (FA Racing Spain) prendre la tercera posició.

Peiró també assolia superar a Melendez per la segona posició, encara que Melendez recuperaria el segon lloc en la següent volta.

Finalment el txec Igor Cepil aconseguia la victòria seguit d’Alejandro Melendez i Miguel Peiró en el podi.

Aquest resultat permet al espanyol Alejandro Melendez convertir-se en el campió de la IAME X30 Mini Euro Series 2018 amb  263 punts, 14 més que l’holandès Nathan Ottink (PDB) i 39 més que Abraham.