Site icon FormulaRapida.net

7ena victòria consecutiva per Verschoor a la F4 Espanyola

Seventh round of the SMP F4 championship at the Ahvenisto Race Circuit in Finland. 22 Richard Verschoor (NED).

Richard Verschoor ha aconseguit la victòria en la primera cursa de la F4 Espanyola a València, després de superar a Xavier Lloveras, en un altre doblet de MP. Volegov completa el podi.

Tant Verschoor com Lloveres feien una bona sortida i mantenien les primeres posicions, però no com Danny Kroes que baixava fins la setena plaça a la primera volta. Nikita Volegov s’ubicava tercer, per davant de Tujula i Marta Garcia (Drivex).

El company espanyol de Garcia, Antolin González patia una virolla i s’havia de retirar, causant el cotxe de seguretat.

Al tornar la bandera verda, Verschoor es mantenia per davant de Lloveres, mentre Vartanyan (Drivex) i Kroes superaven a Garcia per la cinquena plaça.

El pilot holandès estava protagonitzant una gran remuntada ja que fàcilment superaria a Vartanyan i atraparia a Tujula (Doble R Racing). Malauradament Kroes i Tujula es tocaven al primer revolt i havien d’abandonar la cursa.

Una cursa que acabava amb 5 cotxes i amb la setena victòria consecutiva de Richard Verschoor. Lloveras i Volegov (Drivex) completen el podi. Vartanyan i Garcia completen la cursa en quart i cinquè lloc.

Resultats: 1 Verschoor 2 Lloveras 3 Volegov 4 Vartanyan 5 Garcia 6 Tujula 7 Kroes 8 González