El francès seguix al capdavant en el lliures 2 a Argentina seguit per Lowes i Kalio. El millor Espanyol ha sigut rabat quart, un poc perduts la resta d’espanyols.


Una setmana després del gran premi celebrat a Austin, els motors tornen a rugir a Argentina, en concret la segona sessió de lliures del cap de setmana. Eixien tots els pilots en bandada pel pit lane per a veure en quines condicions estan tant les seues muntures com la pista.

El primer a marcar temps era el francés Zarco seguit per Luthi i Morbidelli encara que tant Tito com Lowes s’intercalarien entre ells.

Els pilots rodaven un run d’al voltant del quart d’hora i tornaven al garatge i Rabat ho feia en primera posició fins que Lowes, el guanyador del gran premi anterior li llevava eixe privilegi. Lowes que es va donar un tremend esglai en les últimes enllaçades del traçat argentí i a punt va estar d’anar-se’n al sòl encara que per sort només es va quedar en això, en un esglai.

Després d’un breu descans, els pilots tornaven a la pista i Blau cel recuperava la primera plaça i no es conformava amb això sinó que anava millorant el temps volta rere volta fins que en una volta li arrabassava el rècord del circuit a Rabat.

Els minuts passaven, els pilots rodaven però cap podia amb Zarco. La lluita estava entre ell i l’anglés Lowes pero finalment no podría amb Zarco que esta molt fort aci a Argentina.