Site icon FormulaRapida.net

Xina torna al calendari del WRC 2016

Nasser Al-Attiyah of Qatar leaps over a brow during the final day of the Rally of Australia World Rally Championship (WRC) event in Coffs Harbour on the New South Wales north coast on September 13, 2015. AFP PHOTO / William WEST (Photo credit should read WILLIAM WEST/AFP/Getty Images)

La cursa de la Xina, que només va ser puntuable per al WRC en una temporada, s’afegeix als 13 ral·lis ja existents en el calendari que va aprovar el Consell Mundial de l’Automobilisme ahir a la tarda a París.

Les 14 cites són (per ordre alfabètic): Argentina, Austràlia, Alemanya, Xina, Espanya, Finlàndia, França, Gran Bretanya, Itàlia, Mèxic, Monte-Carlo, Polònia, Portugal i Suècia.

L’aprovació de la Xina està subjecta al compliment dels requisits de la FIA del ral·li candidat que es va celebrar a l’agost, mentre que França i Montecarlo encara han de signar el contracte acceptant els termes i condicions.

El calendari s’ha publicat sense dates, les quals seran confirmades a les pròximes setmanes.

Altres decisions que s’han pres en el Consell Mundial de l’Automobilisme i que s’introduiran la temporada que ve van ser:

Nota de Premsa de WRC.com