Michael Van der Mark ha guanyat la cursa 2 del cap de setmana, al Circuit de Jerez. L’actual líder del mundial, Álvaro Bautista, queia al terra durant la segona volta. La caiguda de Bautista ha permès a Jonathan Rea retallar punts pel liderat del mundial. Rea ha assolit la segona plaça, la tercera ha estat pel turc Toprak Razgatlioglu. 

Álvaro Bautista no ha conservat la bona ratxa que semblava atravesar durant aquest setmana després de guanyar la Race 1 i la Superpole Race. El pilot Ducati ha sofert una caiguda avui a la cursa 2 de Jerez quan es trobava en primera posició. El liderat no es veu amenaçat, però Jonathan Rea segueix retallant punts, actualment es troba a 41.

La cursa ha estat accidentada. Pilots com Alex Lowes, Chaz Davies i Marco Melandri han hagut de despedir-se de la lluita després de caure a terra. Després de l’accident de Bati, Rea ha liderat la cursa durant vàries voltes, però Van der Mark, que ha marcat un cap de setmana brillant, l’ha acabat superant. El quatre vegades campió del món, ha decidit no arriscar i conservar una intel·ligent segona plaça.

La cursa ha hagut de finalitzar dues voltes abans del final establert des d’un principi. Les caigudes havien acumulat molta brutícia dins la pista, provocant que acabés sent perillosa. La cursa ha passat de vint a divuit voltes.

El tercer classificat, Toprak Razgatlioglu, no ha pogut mantenir el ritme dels dos primers, però ha demostrat durant tota la cursa un ritme constant. Michael Ruben Rinaldi ha estat el quart classificat, assolint el seu millor resultat a la categoria. Jordi Torres, desprès de la caiguda d’ahir, ha aconseguit ser 8è.

Desprès d’aquesta cursa, tercera del cap de setmana i sisena prova del mundial, Bautista segueix sent líder. El manxec acumula 300 punts, per altra banda, Rea 259.