Marco Wittmann ha aconseguit la pole position per la segona cursa del cap de setmana del DTM a Nürburgring. L’alemany ha superat els Mercedes de Paul Di Resta i Robert Wickens per aconseguir els 3 punts de la posició preferent.

Després del domini en la cursa d’ahir, els Mercedes han tornat a encapçalar la taula de temps dels últims entrenaments lliures del cap de setmana, amb Lucas Auer marcant un temps de 1:21.258, quedant per davant de Gary Paffett i Robert Wickens.

Ja en classificació, en els primers minuts Augusto Farfus (BMW) marcava el ritme seguit de Paffett.

A meitat de sessió, Timo Glock (BMW) es ficava en el liderat de la classificació amb un temps de 1:21.226. L’alemany liderava per davant de Farfus, Paffett, Marco Wittmann (BMW) i Jamie Green (Audi).

Després de gairebé 4 minuts sense activitat en pista, els pilots sortien a per un últim intent.

En aquest intent els BMW i especialment, Marco Wittmann no deixarien opció als seus rivals. En primer lloc Tom Blomqvist (BMW) era qui començava millorant el temps de Glock, però de seguida era superat per Wittmann.

Ja amb la bandera de quadres, Paul Di Resta es situava en pole position provisional abans de que Wittmann establís el millor temps amb una volta de 1:20.936.

En la segona línia de la graella de sortida s’iniciaran els Mercedes de Wickens i Lucas Auer, seguit dels BMW de Blomqvist i Glock.

Completa els 10 primers llocs, Augusto Farfus, Gary Paffett, Bruno Spengler i Edoardo Mortara. El millor Audi ha estat el de Jamie Green que s’iniciarà en onzena posició.

Resultats:

1 Wittmann 2 Di Resta 3 Wickens 4 Auer 5 Blomqvist 6 Glock 7 Farfus 8 Paffett 9 Spengler 10 Mortara 11 Green 12 Martin 13 Rast 14 Ekström 15 Engel 16 Rockenfeller 17 Müller 18 Duval